Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAĆA 18 MILIJUNA

L'Equipe: PSG nudi 100 milijuna eura za Ronalda!

Cristiano Ronaldo
Reuters/Pixsell
16.05.2013.
u 11:18

Odštetom od 100 milijuna eura srušili bi svjetski rekord, a Portugalcu bi dali 18 milijuna eura godišnje. Postao bi tako drugi najbolje plaćeni igrač svijeta, iza vodećeg Samuela Eto'oa.

Ugledni francuski sportski dnevnik L'Equipe donosi "bombu" – PSG želi Cristiana Ronalda i spreman je platiti ravno sto milijuna eura!

Ronaldo je prvi na listi želja bogatog kluba, a šeici pri tome ne pitaju za cijenu. Odštetom od sto milijuna eura srušili bi svjetski rekord, a Portugalcu bi dali 18 milijuna eura godišnje. Postao bi tako drugi najbolje plaćeni igrač svijeta, iza vodećeg Samuela Eto'oa.

L'Equipe navodi da Parižani mogu pregovarati o odšteti s obzirom na to da Real na ljeto želi dovesti njihova trenera PSG-a Carla Ancelottija nakon što ode Jose Mourinho. Ronaldu ugovor s Realom traje do 2015., a nedavno je odbio produljenje ugovora.

Oglasio se i Carlo Ancelotti.

– Trenutačno je 50 posto šanse da ću napustiti PSG. Još nisam razgovarao s ljudima iz kluba. U petak ćemo imati sastanak i vidjeti što dalje – rekao je Ancelotti.

>> Ronaldo traži pravo na brend, ili odlazi iz Reala!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije